Alegerea calității - economisiți timp!

Magazinul TEPLOFF este singurul reprezentant în Moldova al companiei Metalbet (Polonia) pentru producția de cazane pe combustibil solid. Aici este prezentată o gamă largă de cazane pe combustibil solid, iar vânzătorii vă vor oferi întotdeauna sfaturi profesionale.
Pe lângă cazanele pe combustibil solid Metalbet, magazinul nostru vă oferă următoarele tipuri de produse:

cazane pe combustibil solid KRONAS;

cazane pe gaz de branduri cunoscute precum: BOSH, VAILLANT, DEMRAD, BAXI, IMMERGAZ;

radiatoare: HEIZTHERM, ETERNO;

coloane pe gaz: EUROTERM, TORNADO;

boilere: BOSH, ARISTON, TESI, TERMEX, PROMOTEC;

robinete: LIDZ;

produse sanitare marca KERAMIN, pompe de adancime si circulatie, vase de expansiune.

  • Pentru un client privat , oferim sfaturi si servicii competente pentru calculul si selectia sistemelor de incalzire, alimentare cu apa si canalizare pentru o casa sau apartament, precum si pentru montarea acestora. Alegem cazane de incalzire, calorifere si cazane, unitati de pompare, sisteme de incalzire in pardoseala si completam comanda cu toate materialele si echipamentele aferente.
  • Pentru firmele de construcții și instalații oferim organizarea de livrări angro de echipamente europene de înaltă calitate pentru sisteme de încălzire și aer condiționat, alimentare cu apă și canalizare, precum și instalații sanitare; proiectarea sistemelor inginerești de orice complexitate, atât în case particulare, cât și în complexe administrative și dotări tehnice. Avem în stoc o gamă largă de echipamente HVAC și încălzire, țevi, fitinguri, robinete, supape, materiale de fixare și izolație.