Plasați comanda prin telefon sau telefonați-ne dacă aveți întrebări 0 600 03 692

SKU: 12116016

Automatica si Turbina METALBET ZPID + Turbina

6.700,00 MDL

(уточняйте наличие и цену товара)

Automată și Turbină cu Funcții Avansate – Producător din Polonia

Căutați o soluție de încălzire avansată și eficientă pentru casa dvs.? Vă prezentăm un aparat inovator, produs de unul dintre liderii în industria echipamentelor de încălzire din Polonia, echipat cu ecran tactil și butoane pentru o experiență de utilizare intuitivă și ușoară.

Caracteristici principale:

Control Automat: Sistemul este echipat cu tehnologie avansată pentru o funcționare automatizată și eficientă, fără a fi nevoie de intervenție constantă din partea utilizatorului.
Turbină Integrată: Cu o turbină integrată, sistemul asigură distribuția uniformă a căldurii în întreaga casă, optimizând consumul de energie și confortul termic.
Ecran Tactil și Butoane: Interacționați cu sistemul printr-un ecran tactil intuitiv și butoane, oferindu-vă control complet și comoditate în ajustarea setărilor și monitorizarea performanței.
Conectivitate la Senzori: Dispozitivul poate fi conectat la diverse senzori, inclusiv senzori de fum pentru siguranță, senzori pentru optimizarea eficienței și trei pompe de circulație pentru controlul și distribuția apei calde în sistemul de încălzire.
Design Compact și Robust: Fabricat conform standardelor ridicate de calitate, sistemul are un design compact și robust, potrivit pentru diverse tipuri de instalații și spații.
Economie de Energie și Durabilitate: Cu o eficiență energetică ridicată și materiale de calitate, acest sistem promite să reducă costurile pe termen lung și să ofere o performanță fiabilă și durabilă.

Nu amânați îmbunătățirea sistemului dvs. de încălzire. Investiți în acest sistem avansat din Polonia astăzi pentru a asigura căldură și confort în casa dvs., beneficiind de tehnologie avansată și caracteristici inovatoare.

Pentru mai multe informații și achiziționarea acestui sistem, nu ezitați să ne contactați.