Plasați comanda prin telefon sau telefonați-ne dacă aveți întrebări 0 600 03 692

SKU: 12119018

Cazan combustibil solid KRONAS ALMAX POLAND zPID 18кВт

26.000,00 MDL

(уточняйте наличие и цену товара)

Seria de cazane pe combustibil solid KRONAS ALMAX este o linie actualizata de cazane de uz casnic. Cazanele KRONAS ALMAX sunt fabricate conform tehnologiilor moderne si cu respectarea tuturor cerintelor de calitate necesare. KRONAS ALMAX se caracterizeaza printr-un design simplu, dar in acelasi timp un ansamblu si un set complet de inalta calitate.
Cazanele KRONAS ALMAX folosesc principiul arderii traditionale a combustibilului. Lemnul, carbunele, brichetele de combustibil si alti combustibili alternativi pot fi utilizati drept combustibil pentru KRONAS ALMAX, tinand cont de cerin?ele tehnice ale producatorului.
Cazanele KRONAS ALMAX sunt echipate cu un ventilator sub presiune cu comenzi automate pentru reglarea confortabila a functionarii cazanului. Aceasta configuratie necesita conectarea la retea, prin urmare, cazanele din aceasta serie pot functiona eficient doar atunci cind sunt conectate la electricitate. Pentru functionarea fara alimentare, centralele KRONAS ALMAX pot fi conectate la un regulator mecanic de tiraj, facindu-le astfel potrivite pentru functionarea fara alimentare.