Plasați comanda prin telefon sau telefonați-ne dacă aveți întrebări 0 600 03 692

SKU: 12129113

Cazan combustibil solid KRONAS ALMAX Classs C, 14KW (cu clapeta)

26.800,00 MDL

(уточняйте наличие и цену товара)

Seria de cazane pe combustibil solid KRONAS ALMAX reprezintă o gamă actualizată de cazane destinate utilizării casnice. Cazanele KRONAS ALMAX sunt fabricate cu tehnologii moderne și respectând toate cerințele necesare în ceea ce privește calitatea. KRONAS ALMAX se remarcă prin construcția simplă, dar și prin asamblarea și echiparea de calitate.

În cazanele KRONAS ALMAX se utilizează principiul tradițional de ardere a combustibilului. Ca combustibil pentru KRONAS ALMAX se pot utiliza lemnul, cărbunele, brichetele și alte combustibili alternativi, ținând cont de cerințele tehnice ale producătorului.

Cazanele KRONAS ALMAX sunt echipate cu un ventilator de suflare cu automatizare, care servește pentru reglarea confortabilă a funcționării cazanului. Această dotare necesită conectarea la rețeaua electrică, prin urmare, cazanele din această serie pot funcționa eficient numai atunci când sunt conectate la alimentarea cu energie electrică. Pentru a funcționa fără alimentare electrică, cazanele KRONAS ALMAX pot fi conectate la un regulator mecanic de tracțiune, făcându-le astfel potrivite pentru funcționarea fără alimentare electrică.