Plasați comanda prin telefon sau telefonați-ne dacă aveți întrebări 0 600 03 692

SKU: 12129075

Cazan combustibil solid KRONAS ALMAX Classs D, 25KW

36.499,00 MDL

(уточняйте наличие и цену товара)

Cazanul cu ardere îndelungată Kronas Almax, clasificat în clasa D, cu o putere de 25 kW, pare a fi o alegere universală și eficientă pentru încălzirea spațiilor rezidențiale și comerciale cu o suprafață cuprinsă între 250 și 350 de metri pătrați. Capacitatea sa de a arde diferite tipuri de combustibili solizi, cum ar fi lemnul, cărbunele și brichetele, împreună cu posibilitatea de a fi convertit pentru utilizarea peleților, oferă flexibilitate în utilizare.

Componentele precum schimbătoarele de căldură și grila umplută cu apă par să fie concepute pentru a asigura eficiență și ușurință în întreținere. De exemplu, schimbătoarele de căldură din metal cu o grosime de 6 mm ar trebui să asigure o bună conducție a căldurii și rezistență în timp, în timp ce grila umplută cu apă, fără sudură, probabil că va fi mai rezistentă la reziduurile de combustibil ars și mai ușor de curățat decât grilele din fontă.

Posibilitatea de a converti cazanul pentru utilizarea peleților prin instalarea unui arzător special poate aduce avantaje suplimentare în ceea ce privește eficiența și confortul utilizării, deoarece peleții sunt adesea mai ușor de manipulat și depozitat decât alte tipuri de combustibili solizi.