Plasați comanda prin telefon sau telefonați-ne dacă aveți întrebări 0 600 03 692

SKU: 12129115

Cazan combustiil solid KRONAS ALMAX Classs D, 40KW

0,00 MDL

(уточняйте наличие и цену товара)

Cazanul cu ardere lungă Kronas Almax Clasa D de 40 kW pare a fi o opțiune versatilă și eficientă pentru încălzirea spațiilor casnice și comerciale de dimensiuni între 250 și 400 m2. Capacitatea sa de a arde o varietate de combustibili solizi, precum lemnul de foc, carbunele și brichetele, împreună cu posibilitatea de a fi convertit pentru a folosi peleți, oferă flexibilitate în utilizare.

Componentele sale, cum ar fi schimbătoarele de căldură și grătarul umplut cu apă, par a fi proiectate pentru o eficiență și o întreținere ușoară. De exemplu, schimbătoarele de căldură din metal de 6 mm ar trebui să ofere o conductivitate termică bună și să reziste în timp, iar grătarul umplut cu apă fără sudură ar trebui să fie mai rezistent la reziduuri de combustibil ars și mai ușor de curățat decât grătarele din fontă.

Opțiunea de a transforma cazanul pentru utilizarea peleților prin instalarea unui aparat de ardere dedicat poate aduce avantaje suplimentare în ceea ce privește eficiența și comoditatea utilizării, deoarece peleții pot fi adesea mai ușor de manipulat și de stocat decât alte tipuri de combustibili solizi.