blog

Totul pentru baie și toaletă: încălzitoare de prosoape, robinete, obiecte sanitare

Baia este o parte importantă a oricărei case, deoarece oamenii merg la baie și la toaletă în fiecare zi. Atunci când robinetele se deschid și se închid cu ușurință, apele menajere curg liber și aerul nu miroase a umezeală, este confortabil și plăcut să te afli în baie.

Încălzitor de prosoape

Un uscător de prosoape este un dispozitiv convenabil cu care puteți usca cu ușurință prosoapele, lenjeria și alte obiecte mici, încălzi baia și elimina excesul de umiditate din aer. Uscătoarele de prosoape pot fi:

  • cu apă. Aceste dispozitive sunt conectate la sistemul de încălzire și sunt încălzite (și răcite) simultan cu țevile din toată casa. O opțiune convenabilă pentru cei care doresc să economisească energie electrică, dar va fi necesară instalarea;
  • Astfel de încălzitoare de prosoape funcționează din rețea. Ele nu necesită conectarea la sistem și pot fi conectate fără participarea unui specialist. O opțiune excelentă pentru cei care doresc să nu depindă de încălzire;
  • Aceste dispozitive combină avantajele apei și ale electricității.

Chiar și într-o baie mică există un loc pentru un uscător de prosoape. Uscătoarele de prosoape clasice au o orientare verticală, dar în Moldova puteți cumpăra o versiune orizontală, care este plasată convenabil sub fereastră și folosită ca radiator.

Obiecte sanitare

Un vas de toaletă este o parte integrantă a oricărui WC. Astăzi toaletele nu stau neapărat pe podea. Instalațiile vor contribui la conferirea individualității camerei și la economisirea spațiului pentru o cabină de duș sau o cadă de baie. Pentru a reduce consumul de apă, pot fi instalate butoane de tragere a apei cu două moduri.

Robinete

Atunci când alegeți un robinet, trebuie să acordați atenție formei duzei de scurgere (gât de gâscă). Duzele curbate sunt potrivite pentru bucătărie: va fi convenabil să spălați vasele fără să vă aplecați peste chiuvetă.

Pentru cadă, ar trebui să alegeți robinete drepte. Duză scurtă sau lungă – depinde de dvs.

Magazinul Teploff.md din Bălți vă oferă o gamă largă de obiecte sanitare, robinete și tot ce aveți nevoie pentru baie și toaletă. Există un servicii de instalare. Livrarea se face pe întreg teritoriul Republicii Moldova.